Gezinsvieringen

De werkgroep Vieringen Groot en Klein, bestaande uit ouders/verzorgers van de leerlingen van de 4 katholieke scholen, te weten De Borgh, ’t Eimink, De Schothorst en De Telgenkamp maken toegankelijke gezinsvieringen voor de kinderen en hun hele familie.

Wij streven ernaar de vieringen vriendelijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Jaarlijks worden er door de werkgroep circa 6 vieringen samengesteld. Als voorbereiding op de vieringen komen wij in de regel 2x een avond per viering bij elkaar. Daarnaast wordt er een middag vóór de viering een half uurtje geoefend met de kinderen die komen helpen tijdens de vieringen.

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van onze werkgroep in de vorm van gezellige, enthousiaste en betrokken personen, die het leuk vinden om samen tot een mooie, gezellige en kindvriendelijke viering te komen.

Aan de personen, die wij graag welkom heten binnen onze werkgroep, zijn absoluut geen functie- en/of catechesewensen verbonden. Wanneer je iets voor je school wilt betekenen, en je vindt het leuk om met teksten en kinderen te werken, dan kun je in onze werkgroep veel voldoening vinden.

Wij vergaderen altijd in de Thaborkerk. Wij nodigen u van harte uit om eens een avond mee te kijken, kennis te maken met de werkgroep en hoe wij werken.

Mocht u, op voorhand, nog vragen hebben dan kunt u mailen met

info@detelgenkamp.nl

 

Wij hopen enkele van u binnenkort van harte welkom te heten in onze werkgroep!

Werkgroep Vieringen Groot & Klein